Terrassering i Stockholm

Om du har ett hus med en trädgård ska du skatta dig lycklig! En trädgård ger dig inte bara möjlighet att spendera mer tid utomhus på privat mark, utan det ger dig också mer yta att skapa dina drömmars hem. Terrassering kan innebära en rad olika tjänster som hjälper din trädgård att bli finare, friskare eller mer praktisk. Vi kan t.ex. hjälpa dig att bygga en vacker stödmur eller varför inte en stenmur som avskiljer och skapar flera mindre uterum? Slå oss en signal så berättar vi mer!

Terrassera slänt

Anlita oss för att terrassera er slänt i trädgården. Förvandla slänten till något magiskt!

Bygga Stödmur

Vi kan hjälpa er bygga en praktiskt & hållbar stödmur till trädgården!

Trädgårdsanläggning

Vi hjälper dig att skapa den absolut bästa trädgården för dina behov och din bostad.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags för en Terrassering i Stockholm? Anlita oss för att terrassera er slänt idag!

  Fint inne eller ute? Vi har lösningen på problemet

  Med oss bakom dig kan du vara säker på att få en trädgård som är praktisk och som ser riktigt snygg och fin ut. Vi har inte bara utbildningen som krävs för att markutjämna eller schakta, utan kan även bygga murar, stentrappor eller skapa fina avskiljningar vid rabatter. Att ta hand om trädgården på egen hand är inte alltid det lättaste om den inte ser ut som man vill. Vi hjälper dig att skapa den absolut bästa trädgården för dina behov och din bostad.

  Terrassering med fokus på Stockholm

  Genom åren har vi fått möjlighet att arbeta med en rad olika kunder från olika delar av Stockholm. Detta har inte bara gett oss en mycket stor och bred kunskap inom ämnet, utan det har även gjort att vi har vuxit oss större och kan erbjuda ett mycket bredare utbud av tjänster. Vi riktar oss till dig som bor i Stockholm och som är i behov av terrassering i Sollentuna, Tyresö, Huddinge, Hägersten, Farsta m.m. Här spelar det ingen roll om du hör av dig som privatperson eller företag, då vi hjälper alla typer av kundgrupper.

  Bekymmersfri trädgårdsrenovering

  Att renovera i trädgården ska vara lika bekymmersfritt som att renovera i den egna bostaden. Vi förstår att våra kunder vill kunna använda trädgården så fort som möjligt och ser därför till att arbeta med trygga, säkra och mycket effektiva metoder. Vi ser även till att skapa en tydlig tidsplan som vi följer till punkt och pricka. Skulle det vara så att du inte är helt nöjd när vi är klara med arbetet kan du även nyttja vår 100 % nöjd kund garanti. Denna garanti säkerställer att vi inte lämnar arbetsplatsen tills du som kund godkänner och är helt nöjd med det resultat som du har framför dig!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-580 97 427
   Mail: offert@bygga-mur.se

   Vanliga frågor Att bygga mur är inte alltid så lätt som man kan tro och det är vanligt att ha en hel del funderingar. Här nedan har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna!

   Kan man bygga en mur på egen hand?

   Det finns inga regler eller lagar som säger att du inte får bygga din mur själv, men det är en svår uppgift som kräver kunskap. Stödmurar är vanligtvis svårare. Du måste även se till att du utför dräneringen korrekt. Om kringliggande mark har dåliga dräneringsegenskaper behöver du till exempelvis se till att montera en dräneringsledning. Det är mycket att tänka på och därför rekommenderar vi att du anlitar ett professionellt företag istället!

   Vad kostar en offert?

   Vi vill att du ska välja oss för att vi vet att vi kan bistå med rätt kompetens och ett ordentligt resultat. Därför är alla våra offerter helt kostnadsfria och vi erbjuder även kostnadsfria hembesök. Det är viktigt att du känner dig trygg med byggfirman och inte att du väljer för att du redan behövt bekosta en offert.

   Vilka områden byggarbetar ni inom?

   Vi erbjuder vår hjälp till kunder inom hela Stor-Stockholm. Det betyder att du kan vända dig till oss oavsett om du bor i Norrtälje, innerstan, Söderort eller Kungsängen. Vi kan hjälpa kunder i hela Stockholm med omnejd och kan även ta oss ut till de orter som ligger mer avlägset, t.ex. Färingsö. Genom att erbjuda ett så brett geografiskt område som möjligt kan vi hjälpa fler personer!

   ROT-avdrag för din mur - är det möjligt?

   Många villaägare ställer sig idag frågan om det går att använda ROT-avdraget när man ska bygga en mur. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger 30 % reducering på den totala arbetskostnaden. Tyvärr kan man i dagsläget inte nyttja ROT-avdraget när man vill bygga en mur. Det finns dock enstaka undantag, t.ex. om din mur ska återställas efter att du har utfört en dränering eller om muren tillhör husets egna konstruktion.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anställde Bygga Mur i Stockholm för att bygga om våran stödmur till vår trädgård/villa i Abrahamsberg. Proffsig bemötande direkt när vi ringde upp samt snabb uppkoppling & fri offert. Arbetet gick undan & sköttes med hög kvalitet!

   David E, Abrahamsberg

   Vi anlitade Murbyggarna då vi behövde hjälp med att fräscha upp vårt allmänna utrymme utanför entrén till föreningen. Deras projektledare var väldigt trevliga & de höll sig inom utsatt tid för projektet. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar!

   BRF, Lillsjönäs Bromma

   När vi ville bygga en stenmur till våran tomt i Södra Ängby, Stockholm, så anlitade vi Murbyggarna. Deras murare var snabbt på plats och tog fram en projektplan & fri offert. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!

   Villaägare, Södra Ängby

   Våra senaste Projekt Axplock av våra trädgårdsprojekt i Stor-Stockholm

   Stentrappa med stödmur. Solhem Hässelby

   Större trädgårdsprojekt med stentrappa & tillhörande stödmur samt marksten i Solhem, Hässelby.

   Markplattor till Garageuppfart. Bromma

   Anläggning av markplattor & natursten till garageuppfart i Bromma, Åkeshov.

   Altanbygge & trätrappa. Sundbyberg Duvbo

   Nybyggnation av upphöjd terrass med tillhörande trätrappa till villaägare i Sundbyberg, Duvbo.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-580 97 427
    Mail: offert@bygga-mur.se

    Offert? Klicka här