Bygga Stenmur i Stockholm

Murbyggarna är en byggfirma som är experter på murning hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med en stenmur för att skapa inramning, skilja av eller som insynsskydd! Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Bygga Stenmur

Genom att anlita oss kan du få hjälp att hitta ett praktiskt, lämpligt och stiligt alternativ för din nya stenmur

Bygga Betongmur

Ett prisvärt, slitstarkt & tåligt val av mur till trädgården

Bygga Mur i Natursten

Vi kan även hjälpa er med prisvärda & vackra murar i olika naturstenar

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Stenmurning i Stockholm Professionell byggfirma med kunskap om material

  Funderar du på att bygga en stenmur?

  Oavsett om du funderar på att sätta upp en stödmur i sten eller om du vill skapa ett uterum med hjälp av en mur har vi lösningen för dina behov. Genom att anlita oss kan du få hjälp att hitta ett praktiskt, lämpligt och stiligt alternativ för din nya mur. Vi utgår från dina behov och anpassar oss efter dina önskemål så långt det är möjligt.

  Anlita en professionell byggfirma för ett garanterat bra resultat

  Oavsett vad det är för sten och typ av mur som du väljer rekommenderar vi att du anlitar oss. Det är viktigt att din stenmur kommer att ha en lång hållbarhet och då är grundarbetet av avgörande vikt. Grundarbetet kommer att vara avgörande för hur snyggt resultat du får, men också hur länge din stenmur kommer att stå pall. Vi erbjuder högkvalitativa murarbeten för stenmurar i hela Stockholmsområdet!

  En mur ger en vacker inramning av din trädgård

  Känner du att din tomt inte lever upp till sin fulla potential? Då kan en mur vara ett riktigt bra sätt att skapa en stor förändring och ge nytt liv till omgivningen. Använder du dig av en fristående mur fungerar denna likt ett staket, vilket gör att det är ett optimalt alternativ för den som önskar mindre insyn i den egna trädgården. Våra professionella murare har inte bara tekniker och kunskapen som krävs, utan har också ett sinne för design. Har du kanske ett eget önskemål på design eller mönster? Kontakta oss så kan vi berätta mer om hur vi kan verkställa detta i praktiken!

  Högkvalitativ och vacker natursten vid murbyggen

  Vi hjälper dig mer än gärna att välja vilken typ av sten som lämpar sig bäst. Våra murare är mycket kunniga och guidar dig rätt i djungeln. Valet av sten ska vara fint, men det ska också vara praktiskt för ändamålet. Här är det viktigt att vara medveten om att stenar inte bara ser olika ut när det kommer till utseendet, utan att de olika naturstenarna också har skilda egenskaper. Låter det krångligt? Oroa dig inte! Vi finns med dig från början till slut och hjälper dig med alla delar av ditt bygge.

  Om ni är mer intresserade av våra stenläggare i Stockholm. (Läs mer här)

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-580 97 427
   Mail: offert@bygga-mur.se

   Bekymmersfritt bygge av stenmur

   Det ska vara enkelt för dig att anlita oss och därför bistår vi med hjälp inom alla delar av projektet. Det betyder att vi kan hjälpa dig med planritningen, såväl som hjälpa dig att ansöka om bygglov eller ansöka om ROT-avdrag (om detta kan nyttjas i just ditt fall). Just bygglov är något som är mycket vanligt förekommande i samband med att man vill bygga en mur. Du kan luta dig tillbaka och vara säker på att du är i trygga händer.

   Kunniga murare med service i toppklass

   Har du en idé eller en vision som du vill förverkliga? Då hoppas vi att du kontaktar oss så att vi får veta mer, prata om dina behov och berätta mer om alla de tjänster som vi kan hjälpa dig med. Efter ett snabbt hembesök kan du också få en kostnadsfri offert. För oss är det mycket viktigt att alla våra kunder är nöjda, oavsett om det är ett företag eller en privatperson som vi hjälper. Vi är således alltid öppna för en dialog redan från start och håller en god kommunikation hela vägen.

   Vanliga frågor Att bygga mur är inte alltid så lätt som man kan tro och det är vanligt att ha en hel del funderingar. Här nedan har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna!

   Kan man bygga en mur på egen hand?

   Det finns inga regler eller lagar som säger att du inte får bygga din mur själv, men det är en svår uppgift som kräver kunskap. Stödmurar är vanligtvis svårare. Du måste även se till att du utför dräneringen korrekt. Om kringliggande mark har dåliga dräneringsegenskaper behöver du till exempelvis se till att montera en dräneringsledning. Det är mycket att tänka på och därför rekommenderar vi att du anlitar ett professionellt företag istället!

   Vad kostar en offert?

   Vi vill att du ska välja oss för att vi vet att vi kan bistå med rätt kompetens och ett ordentligt resultat. Därför är alla våra offerter helt kostnadsfria och vi erbjuder även kostnadsfria hembesök. Det är viktigt att du känner dig trygg med byggfirman och inte att du väljer för att du redan behövt bekosta en offert.

   Vilka områden byggarbetar ni inom?

   Vi erbjuder vår hjälp till kunder inom hela Stor-Stockholm. Det betyder att du kan vända dig till oss oavsett om du bor i Norrtälje, innerstan, Söderort eller Kungsängen. Vi kan hjälpa kunder i hela Stockholm med omnejd och kan även ta oss ut till de orter som ligger mer avlägset, t.ex. Färingsö. Genom att erbjuda ett så brett geografiskt område som möjligt kan vi hjälpa fler personer!

   ROT-avdrag för din mur - är det möjligt?

   Många villaägare ställer sig idag frågan om det går att använda ROT-avdraget när man ska bygga en mur. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger 30 % reducering på den totala arbetskostnaden. Tyvärr kan man i dagsläget inte nyttja ROT-avdraget när man vill bygga en mur. Det finns dock enstaka undantag, t.ex. om din mur ska återställas efter att du har utfört en dränering eller om muren tillhör husets egna konstruktion.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anställde Bygga Mur i Stockholm för att bygga om våran stödmur till vår trädgård/villa i Abrahamsberg. Proffsig bemötande direkt när vi ringde upp samt snabb uppkoppling & fri offert. Arbetet gick undan & sköttes med hög kvalitet!

   David E, Abrahamsberg

   Vi anlitade Murbyggarna då vi behövde hjälp med att fräscha upp vårt allmänna utrymme utanför entrén till föreningen. Deras projektledare var väldigt trevliga & de höll sig inom utsatt tid för projektet. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar!

   BRF, Lillsjönäs Bromma

   När vi ville bygga en stenmur till våran tomt i Södra Ängby, Stockholm, så anlitade vi Murbyggarna. Deras murare var snabbt på plats och tog fram en projektplan & fri offert. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!

   Villaägare, Södra Ängby

   Våra senaste Projekt Axplock av våra trädgårdsprojekt i Stor-Stockholm

   Stentrappa med stödmur. Solhem Hässelby

   Större trädgårdsprojekt med stentrappa & tillhörande stödmur samt marksten i Solhem, Hässelby.

   Markplattor till Garageuppfart. Bromma

   Anläggning av markplattor & natursten till garageuppfart i Bromma, Åkeshov.

   Altanbygge & trätrappa. Sundbyberg Duvbo

   Nybyggnation av upphöjd terrass med tillhörande trätrappa till villaägare i Sundbyberg, Duvbo.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-580 97 427
    Mail: offert@bygga-mur.se

    Offert? Klicka här