Bygga Stödmur i Stockholm

Vi är ett byggföretag som är specialister på murning & terrassering hela Stockholmsområdet.
Våra murare bygger stödmurar av alltifrån betongblock, knäcksten, plastgjuten betong, lecablock, L-stöd eller byggtimmer! Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Anlägga Stödmur

Genom att anlita oss kan du få hjälp att bygga en praktiskt & hållbar stödmur

Terrassering för Trädgården

Stödmurar är ett prisvärt & slitstarkt val för optimera din tomt & skapa nya ytor

Bygga Mur i Natursten

Vi kan även hjälpa er med prisvärda & vackra murar i olika naturstenar

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Funderar ni på att Bygga en Stödmur till Trädgården? Er lokala murare i Stockholm

  Bygga stödmur i Stockholm

  Det finns flera orsaker till varför du kan vilja bygga en stödmur vid ditt företag, på din tomt eller vid din fastighet. En stödmur är praktiskt och snygg, samtidigt som det är ett utmärkt alternativ för den som vill ha en tomtmark som är mer jämn. Våra kunniga murare kan hjälpa dig med rådgivning och vägledning i ditt bygge eller bistå med totalentreprenad.

  Många fördelar med en stödmur

  Det går inte att sticka under stol med att det finns många fördelar med att bygga sig en stödmur, oavsett om du tar hjälp av oss eller om du gör arbetet själv. En stödmur hjälper dig att vinna mer tomtyta, samtidigt som du skapar bättre förutsättningar om du vill lägga marksten. En stödmur är också utmärkt om du vill stötta upp dina rabatter eller om du vill skapa nivåskillnader som gör platsen unik.

  Professionell byggfirma med kunskap om material

  När du ska bygga en stödmur är det viktigt att du väljer ett bra material. Vilken mursten som lämpar sig bäst beror på vad syftet med muren är och vad det är för mur som du vill bygga upp. Våra kunniga och professionella byggare hjälper dig mer än gärna att välja ut ett passande alternativ, samtidigt som vi lyssnar till dina önskemål och idéer. Det är viktigt för oss att du känner dig hörd och att du får förverkliga den vision som du har.

  Från idé till handling – Vi hjälper dig!

  Vi rekommenderar alltid våra kunder att skissa upp planen för muren innan det är dags att börja bygga. På så sätt får man, i stora drag, en bild av vad man vill ha. När bilden väl är klar för dig är det dags att kontakta oss och berätta mer om idén som du vill förverkliga. Vår byggfirma finns där för att bistå med hjälp inom planering, val av material, bygglov samt bygge.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-580 97 427
   Mail: offert@bygga-mur.se

   Vi hittar den bästa lösningen för dig

   Vi strävar alltid efter att få så nöjda kunder som möjligt och därför arbetar våra murare alltid för att hitta den bästa lösningen för de individuella behoven. Det betyder bland annat att vi kommer fram till en process tillsammans, men också att vi arbetar med många olika typer av material. Stödmurar byggs vanligtvis med hjälp av betongblock, knäcksten, plastgjuten betong, lecablock, L-stöd eller byggtimmer. Även varierande typer av klassisk natursten är vanligt förekommande.

   Kontakta våra byggare för en ett kostnadsfritt besök & offert

   Även för den mest kunniga och utbildade muraren kan det vara svårt att ge ett korrekt pris på rak arm. Vi förstår dock att våra kunder vill kunna planera sin ekonomi så bra som möjligt. Vi erbjuder därför kostnadsfria hembesök så att vi kan titta närmare på kringliggande miljö, underlag och förutsättningar, samtidigt som vi får höra mer om dina idéer. Efter besöket skickas en kostnadsfri offert ut. När du har bestämt dig är du välkommen att kontakta oss så börjar vi att planera för att skrida din stödmur till verket så att du får en tomt som du är stolt över!

   Vanliga frågor Att bygga mur är inte alltid så lätt som man kan tro och det är vanligt att ha en hel del funderingar. Här nedan har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna!

   Kan man bygga en mur på egen hand?

   Det finns inga regler eller lagar som säger att du inte får bygga din mur själv, men det är en svår uppgift som kräver kunskap. Stödmurar är vanligtvis svårare. Du måste även se till att du utför dräneringen korrekt. Om kringliggande mark har dåliga dräneringsegenskaper behöver du till exempelvis se till att montera en dräneringsledning. Det är mycket att tänka på och därför rekommenderar vi att du anlitar ett professionellt företag istället!

   Vad kostar en offert?

   Vi vill att du ska välja oss för att vi vet att vi kan bistå med rätt kompetens och ett ordentligt resultat. Därför är alla våra offerter helt kostnadsfria och vi erbjuder även kostnadsfria hembesök. Det är viktigt att du känner dig trygg med byggfirman och inte att du väljer för att du redan behövt bekosta en offert.

   Vilka områden byggarbetar ni inom?

   Vi erbjuder vår hjälp till kunder inom hela Stor-Stockholm. Det betyder att du kan vända dig till oss oavsett om du bor i Norrtälje, innerstan, Söderort eller Kungsängen. Vi kan hjälpa kunder i hela Stockholm med omnejd och kan även ta oss ut till de orter som ligger mer avlägset, t.ex. Färingsö. Genom att erbjuda ett så brett geografiskt område som möjligt kan vi hjälpa fler personer!

   ROT-avdrag för din mur - är det möjligt?

   Många villaägare ställer sig idag frågan om det går att använda ROT-avdraget när man ska bygga en mur. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger 30 % reducering på den totala arbetskostnaden. Tyvärr kan man i dagsläget inte nyttja ROT-avdraget när man vill bygga en mur. Det finns dock enstaka undantag, t.ex. om din mur ska återställas efter att du har utfört en dränering eller om muren tillhör husets egna konstruktion.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anställde Bygga Mur i Stockholm för att bygga om våran stödmur till vår trädgård/villa i Abrahamsberg. Proffsig bemötande direkt när vi ringde upp samt snabb uppkoppling & fri offert. Arbetet gick undan & sköttes med hög kvalitet!

   David E, Abrahamsberg

   Vi anlitade Murbyggarna då vi behövde hjälp med att fräscha upp vårt allmänna utrymme utanför entrén till föreningen. Deras projektledare var väldigt trevliga & de höll sig inom utsatt tid för projektet. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar!

   BRF, Lillsjönäs Bromma

   När vi ville bygga en stenmur till våran tomt i Södra Ängby, Stockholm, så anlitade vi Murbyggarna. Deras murare var snabbt på plats och tog fram en projektplan & fri offert. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!

   Villaägare, Södra Ängby

   Våra senaste Projekt Axplock av våra trädgårdsprojekt i Stor-Stockholm

   Stentrappa med stödmur. Solhem Hässelby

   Större trädgårdsprojekt med stentrappa & tillhörande stödmur samt marksten i Solhem, Hässelby.

   Markplattor till Garageuppfart. Bromma

   Anläggning av markplattor & natursten till garageuppfart i Bromma, Åkeshov.

   Altanbygge & trätrappa. Sundbyberg Duvbo

   Nybyggnation av upphöjd terrass med tillhörande trätrappa till villaägare i Sundbyberg, Duvbo.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-580 97 427
    Mail: offert@bygga-mur.se

    Offert? Klicka här