Kontakta Murare i Stockholm

Melian Bygg är ett byggföretag som utför allt inom murning & trädgård i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med allt från stödmurar till stenmurar eller en ny terrass till trädgården. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Ska ni bygga en Stenmur?

Funderar ni på att bygga till en stenmur till trädgården? En stenmur ger en vacker inramning av din trädgård!

Stödmurar & Terrassering

Vi kan hjälpa er att bygga en stödmur som utökar tomtytan, stöttar upp dina rabatter samt skapar nivåskillnader

Övriga Trädsgårdarbeten

Behöver ni hjälp med annat i trädgården? Vi kan bygga alltifrån altaner, till trädäck & pergolas!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Förverkliga en dröm och bygg en mur till trädgården! Nybyggnation, tillbyggnad och renovering av högsta kvalitet

Funderar ni på att bygga en mur till trädgården?

Oavsett om du ska bygga en stenmur eller en stödmur finns vi där för att hjälpa dig. Melian Bygg är ett företag som kan bistå med kunniga murare till både små och stora uppdrag. Våra murare har kunskapen som krävs för att behärska många olika tekniker och arbetar med ett flertal olika material. Vi sköter allt från planering till slutresultat och arbetar bara med mycket skickliga hantverkare. Under hela arbetets gång har du dessutom en fast kontaktperson!.

Bekymmersfria lösningar för alla typer av kunder

Hos oss är alla typer av kunder välkomna! Det betyder att vi har en mycket bred kundgrupp där vi kan bistå med hjälp inom alla olika kategorier. Vi har många års erfarenhet av att bygga murar till privatpersoner och företag, såväl som fastighetsutvecklare och bostadsrättsföreningar.

Kontakta oss för ett gratis prisförslag idag!

Vill du anlita våra altanbyggare eller få hjälp med en mur i trädgården? Vårt byggföretag hjälper dig med trädgårdsarbetet och ser till att skapa en vacker, snygg och praktisk mur för dina behov.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Andreas Otto
Projektledare

Nummer: 08-580 97 427
Mail: offert@bygga-mur.se

Vanliga frågor Att bygga mur är inte alltid så lätt som man kan tro och det är vanligt att ha en hel del funderingar. Här nedan har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna!

Vilka tjänster erbjuder ni?

Vi erbjuder vår hjälp till kunder inom hela Stor-Stockholm. Det betyder att du kan vända dig till oss oavsett om du bor i Norrtälje, innerstan, Söderort eller Kungsängen. Vi kan hjälpa kunder i hela Stockholm med omnejd och kan även ta oss ut till de orter som ligger mer avlägset, t.ex. Färingsö. Genom att erbjuda ett så brett geografiskt område som möjligt kan vi hjälpa fler personer!

Kan vi söka ROT-avdrag för murning?

Många villaägare ställer sig idag frågan om det går att använda ROT-avdraget när man ska bygga en mur. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger 30 % reducering på den totala arbetskostnaden. Tyvärr kan man i dagsläget inte nyttja ROT-avdraget när man vill bygga en mur. Det finns dock enstaka undantag, t.ex. om din mur ska återställas efter att du har utfört en dränering eller om muren tillhör husets egna konstruktion.

Vad innebär kostnadsfri offert?

Vi vill att du ska välja oss för att vi vet att vi kan bistå med rätt kompetens och ett ordentligt resultat. Därför är alla våra offerter helt kostnadsfria och vi erbjuder även kostnadsfria hembesök. Det är viktigt att du känner dig trygg med byggfirman och inte att du väljer för att du redan behövt bekosta en offert.

Kan man bygga en stenmur på egen hand?

Det finns inga regler eller lagar som säger att du inte får bygga din mur själv, men det är en svår uppgift som kräver kunskap. Stödmurar är vanligtvis svårare. Du måste även se till att du utför dräneringen korrekt. Om kringliggande mark har dåliga dräneringsegenskaper behöver du till exempelvis se till att montera en dräneringsledning. Det är mycket att tänka på och därför rekommenderar vi att du anlitar ett professionellt företag istället!

Recensioner Se vad våra kunder säger

Våra senaste Projekt Axplock av våra trädgårdsprojekt i Stor-Stockholm

Stentrappa med stödmur. Solhem Hässelby

Större trädgårdsprojekt med stentrappa & tillhörande stödmur samt marksten i Solhem, Hässelby.

Markplattor till Garageuppfart. Bromma

Anläggning av markplattor & natursten till garageuppfart i Bromma, Åkeshov.

Altanbygge & trätrappa. Sundbyberg Duvbo

Nybyggnation av upphöjd terrass med tillhörande trätrappa till villaägare i Sundbyberg, Duvbo.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Andreas Otto
Projektledare

Nummer: 08-580 97 427
Mail: offert@bygga-mur.se

Offert? Klicka här