Murbyggare i Västmanland

Välkommen till din lojala byggfirma murbyggen och trädgårdsanläggning i Västmanland!

Bygga Sten- & Stödmur

Vi ser fram emot att hjälpa dig att förvandla din trädgård med en vacker och hållbar stenmur, stödmur eller stentrappa.

Renovera Innergård

Vi har många års expertis inom markarbeten åt nöjda privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

Trädgårdsanläggning

Hör av dig till oss för ett skräddarsytt förslag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Lokala Murare i Västmanland Vi ser fram emot att hjälpa dig att förbättra din trädgård. Kontakta oss idag för en gratis offert!

  Våra tjänster

  Vi är ett gäng behöriga murbyggare som utför en rad olika tjänster för din trädgård. Vi kan till exempel hjälpa dig med:

  • Bygga stenmur
  • Bygga stödmur
  • Anlägga stengång runt huset
  • Bygga altan
  • Bygga stentrappa
  • Markentreprenad
  • Stensättning
  • Utekök
  • Design & projektledning
  • Totalentreprenad

  Din lokala murbyggare i Västmanland

  Vi utför alltid uppdrag med största noggrannhet och punktlighet. Vi är en kundnära firma som anlitas flitigt av kunder i stora delar av Västmanland, inklusive i orter som Västerås, Hallstahammar, Surahammar, Ramnäs, Virsbo, Salbohed, Sala, Västerfärnebo, Norberg, Kärrgruvan, Fagersta, Skinnskatteberg, Sylta, Köping, Arboga och Kungsör.

  Erfaren byggfirma som levererar kvalitet

  Efter våra många år i byggbranschen vet vi vikten av kvalitet och god service. Vi gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd, oavsett om det är en nybyggnad eller renovering. Vi lyssnar på dina önskemål och tar fram den bästa lösningen för just trädgård. Hos oss är du alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation där vi kan bolla idéer. Därefter får du en gratis offert.

  Låt trädgården leva upp till sin fulla potential

  Känner du att din tomt inte utnyttjas på bästa sätt? Hör av sig till oss! Våra hjälpsamma och skickliga trädgårdsspecialister hjälper gärna till att hitta lösningar. Med stenmurar, stentrappor och gångar kan du skapa en dynamisk trädgård med mer användbar yta. En stödmur kan stötta upp rabatterna och en dekorationsmur kan blåsa liv i en tidigare outnyttjad yta på tomten. Det finns lösningar för alla preferenser och budgetar.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-580 97 427
   Mail: offert@bygga-mur.se

   Vanliga frågor Att bygga mur är inte alltid så lätt som man kan tro och det är vanligt att ha en hel del funderingar. Här nedan har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna!

   Kan man bygga en mur på egen hand?

   Det finns inga regler eller lagar som säger att du inte får bygga din mur själv, men det är en svår uppgift som kräver kunskap. Stödmurar är vanligtvis svårare. Du måste även se till att du utför dräneringen korrekt. Om kringliggande mark har dåliga dräneringsegenskaper behöver du till exempelvis se till att montera en dräneringsledning. Det är mycket att tänka på och därför rekommenderar vi att du anlitar ett professionellt företag istället!

   Vad kostar en offert?

   Vi vill att du ska välja oss för att vi vet att vi kan bistå med rätt kompetens och ett ordentligt resultat. Därför är alla våra offerter helt kostnadsfria och vi erbjuder även kostnadsfria hembesök. Det är viktigt att du känner dig trygg med byggfirman och inte att du väljer för att du redan behövt bekosta en offert.

   Vilka områden byggarbetar ni inom?

   Vi erbjuder vår hjälp till kunder inom hela Stor-Stockholm. Det betyder att du kan vända dig till oss oavsett om du bor i Norrtälje, innerstan, Söderort eller Kungsängen. Vi kan hjälpa kunder i hela Stockholm med omnejd och kan även ta oss ut till de orter som ligger mer avlägset, t.ex. Färingsö. Genom att erbjuda ett så brett geografiskt område som möjligt kan vi hjälpa fler personer!

   ROT-avdrag för din mur - är det möjligt?

   Många villaägare ställer sig idag frågan om det går att använda ROT-avdraget när man ska bygga en mur. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger 30 % reducering på den totala arbetskostnaden. Tyvärr kan man i dagsläget inte nyttja ROT-avdraget när man vill bygga en mur. Det finns dock enstaka undantag, t.ex. om din mur ska återställas efter att du har utfört en dränering eller om muren tillhör husets egna konstruktion.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-580 97 427
    Mail: offert@bygga-mur.se

    Offert? Klicka här