Murbyggare i Uppsala & Uppland

Behöver du hjälp att anlägga trädgården eller bygga en praktisk och vacker stenmur på tomten runt Uppland? Då har du kommit rätt.

Bygga Sten- & Stödmur

Vi är erfarna och duktiga murbyggare som utför allt inom murning och trädgårdsanläggning i Uppland.

Stenläggning & Plattsättning

Vi skräddarsyr lösningar och hjälper dig från idé till färdigställande.

Trädgårdsanläggning & Terrassering

När du anlitar oss för trädgårdsanläggning eller murning kan du vara säker på att du får service och resultat i toppklass.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Bygga en Mur i Uppsala & Uppland? Boka gärna ett personligt möte där vi kan bolla idéer. Hos oss får du alltid ett gratis prisförslag.

  Vi förvandlar din trädgård med praktiskt murarbete

  Vår certifierade byggfirma har kompetensen som krävs för att hjälpa dig bygga en stödmur, stenmur, uterum eller någon annan typ av stenläggning. Berätta för oss om dina behov och önskemål så tar våra skickliga trädgårdsspecialister fram en unik lösning. En mur kan exempelvis användas för följande:

  • Skapa olika sektioner på tomten
  • Rama in trädgården
  • Minska insynen
  • Jämna ut marken
  • Skapa nivåskillnader
  • Stötta upp rabatter
  • Skapa mer användbar tomtyta

  Vi bygger murar åt kunder i hela Uppland

  Vi anlitas flitigt av bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsägare och privatpersoner i Uppland. Vi utför uppdrag i orter som Uppsala, Österbybruk, Gimo, Knutby, Storbreta, Björklinge, Morgongåva, Heby, Fjärdhundra, Enköping, Bålsta, Bro, Sigtuna, Märsta, Knivsta, Rimbo, Norrtälje, Älmsta, Grisslehamn, Östhammar, Öreggrund, Tierp, Lövstabruk, Skärplinge, Älvkarlsby och Skutskär.

  Hör av dig för en gratis offert

  Förverkliga din dröm om en praktisk och vacker trädgård. Boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte med oss idag och få en gratis offert för ditt murarbete!

  Murare med rätt kompetens och expertis

  Vi är en serviceorienterad firma som har många års erfarenhet av murarbeten och markarbeten. Vi gör allt för att du som kund blir riktigt nöjd med slutresultatet. Vi prioriterar säkerhet och hållbarhet utan att tumma på estetiken och kvaliteten. Vid större projekt kan du anlita oss som totalentreprenör där vi ombesörjer hela byggprocessen, från planering till slutförande. Tillsammans med vårt breda kontaktnät garanterar vi punktlighet och noggrannhet från början till slut.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-580 97 427
   Mail: offert@bygga-mur.se

   Vanliga frågor Att bygga mur är inte alltid så lätt som man kan tro och det är vanligt att ha en hel del funderingar. Här nedan har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna!

   Kan man bygga en mur på egen hand?

   Det finns inga regler eller lagar som säger att du inte får bygga din mur själv, men det är en svår uppgift som kräver kunskap. Stödmurar är vanligtvis svårare. Du måste även se till att du utför dräneringen korrekt. Om kringliggande mark har dåliga dräneringsegenskaper behöver du till exempelvis se till att montera en dräneringsledning. Det är mycket att tänka på och därför rekommenderar vi att du anlitar ett professionellt företag istället!

   Vad kostar en offert?

   Vi vill att du ska välja oss för att vi vet att vi kan bistå med rätt kompetens och ett ordentligt resultat. Därför är alla våra offerter helt kostnadsfria och vi erbjuder även kostnadsfria hembesök. Det är viktigt att du känner dig trygg med byggfirman och inte att du väljer för att du redan behövt bekosta en offert.

   Vilka områden byggarbetar ni inom?

   Vi erbjuder vår hjälp till kunder inom hela Stor-Stockholm. Det betyder att du kan vända dig till oss oavsett om du bor i Norrtälje, innerstan, Söderort eller Kungsängen. Vi kan hjälpa kunder i hela Stockholm med omnejd och kan även ta oss ut till de orter som ligger mer avlägset, t.ex. Färingsö. Genom att erbjuda ett så brett geografiskt område som möjligt kan vi hjälpa fler personer!

   ROT-avdrag för din mur - är det möjligt?

   Många villaägare ställer sig idag frågan om det går att använda ROT-avdraget när man ska bygga en mur. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger 30 % reducering på den totala arbetskostnaden. Tyvärr kan man i dagsläget inte nyttja ROT-avdraget när man vill bygga en mur. Det finns dock enstaka undantag, t.ex. om din mur ska återställas efter att du har utfört en dränering eller om muren tillhör husets egna konstruktion.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-580 97 427
    Mail: offert@bygga-mur.se

    Offert? Klicka här