Murbyggare i Stockholm

Letar du efter en certifierad och noggrann markentreprenör som kan hjälpa dig uppföra en stenmur eller stödmur i Stockholmsområdet? Välkommen till oss! Hör av dig till oss så sätter vi igång!

Bygga Sten- & Stödmur

Vi är en lojal murbyggare med mångårig erfarenhet av trädgårdsanläggning och murbyggen.

Stenläggning

Hos oss får du alltid en kostnadsfri konsultation och en gratis offert.

Trädgårdsanläggning

Vi kan även hjälpa er med anlägga er trädgård eller renovera innergård!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Stenläggning & Murning i Stockholm Vi ser fram emot att hjälpa dig att förbättra din trädgård. Kontakta oss idag för en gratis offert!

  Din lokala murare i Stockholmstrakten

  Vi är en kundnära murbyggare som utför uppdrag runtom i Stockholm. Vårt verksamhetsområdet täcker bland annat in Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Upplands Väsby, Norrtälje, Åkersberga, Täby, Hässelby, Vällingby, Järfälla, Jakobsberg, Nacka, Danderyd, Bromma, Älvsjö, Huddinge, Enskede, Årsta, Haninge, Vendelsö, Södertälje, Tumba, Solna, Saltsjöbaden, Gustavsberg, Tyresö, Värmdö, Lidingö, Ekerö, Flemingsberg, Botkyrka, Spånga, Liljeholmen, Kungsängen, Farsta och Hägersten. Välkommen!

  Vackrare och säkrare trädgård med rätt murarbete

  En stödmur eller stenmur kan ha många funktioner i trädgården. Dels kan den ge tomten en fridfull inramning och göra trädgården vackrare. Muren kan användas för att skapa nivåskillnader eller jämna ut marken. En välplanerad mur kan även minska insynen samt dela in tomten i olika sektioner. Om du vill skapa ett uterum kan det vara en mycket bra idé att använda en mur som avskiljare. Vi hjälper dig att skapa förändring och ge nytt liv åt tomten!

  Murbyggare med gedigen erfarenhet

  Vi är ett gäng murbyggare med den kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna utföra alla sorters murarbeten. Under våra många år i branschen har vi hjälpt många nöjda privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsägare att bygga stödmurar och stenmurar samt anlägga trädgård. Vi arbetar med många olika sorters material för att kunna tillgodose olika kunders önskemål och behov. Hos oss får du alltid en säker, hållbar och högkvalitativ mur, oavsett om materialet är natursten som granit, murblock eller betongblock.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-580 97 427
   Mail: offert@bygga-mur.se

   Vanliga frågor Att bygga mur är inte alltid så lätt som man kan tro och det är vanligt att ha en hel del funderingar. Här nedan har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna!

   Kan man bygga en mur på egen hand?

   Det finns inga regler eller lagar som säger att du inte får bygga din mur själv, men det är en svår uppgift som kräver kunskap. Stödmurar är vanligtvis svårare. Du måste även se till att du utför dräneringen korrekt. Om kringliggande mark har dåliga dräneringsegenskaper behöver du till exempelvis se till att montera en dräneringsledning. Det är mycket att tänka på och därför rekommenderar vi att du anlitar ett professionellt företag istället!

   Vad kostar en offert?

   Vi vill att du ska välja oss för att vi vet att vi kan bistå med rätt kompetens och ett ordentligt resultat. Därför är alla våra offerter helt kostnadsfria och vi erbjuder även kostnadsfria hembesök. Det är viktigt att du känner dig trygg med byggfirman och inte att du väljer för att du redan behövt bekosta en offert.

   Vilka områden byggarbetar ni inom?

   Vi erbjuder vår hjälp till kunder inom hela Stor-Stockholm. Det betyder att du kan vända dig till oss oavsett om du bor i Norrtälje, innerstan, Söderort eller Kungsängen. Vi kan hjälpa kunder i hela Stockholm med omnejd och kan även ta oss ut till de orter som ligger mer avlägset, t.ex. Färingsö. Genom att erbjuda ett så brett geografiskt område som möjligt kan vi hjälpa fler personer!

   ROT-avdrag för din mur - är det möjligt?

   Många villaägare ställer sig idag frågan om det går att använda ROT-avdraget när man ska bygga en mur. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger 30 % reducering på den totala arbetskostnaden. Tyvärr kan man i dagsläget inte nyttja ROT-avdraget när man vill bygga en mur. Det finns dock enstaka undantag, t.ex. om din mur ska återställas efter att du har utfört en dränering eller om muren tillhör husets egna konstruktion.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-580 97 427
    Mail: offert@bygga-mur.se

    Offert? Klicka här