Murbyggare i Sörmland

Välkommen till oss när du vill anlägga en trädgård eller bygga en stenmur i Södermanlands Län.

Bygga Sten- & Stödmur

Vi är experter inom murbyggen och hjälper dig att bygga vackra och praktiska stenmurar, stödmurar, trappor, gångar och mycket annat.

Stenläggning

Vi har djup förståelse för kunders unika behov och därför levererar vi alltid skräddarsydda lösningar.

Tomt- & Trädgårdsanläggning

Vi kan även hjälpa er med anlägga er trädgård eller renovera tomt!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Din lokala murbyggare i Södermanlands Län Hur ser din drömträdgård ut? Berätta för oss! Vårt mål är att förvandla din vision till verklighet.

  Skapa din drömträdgård

  Vi har kunskapen och behörigheten som krävs för att skapa en spännande nivåskillnader i trädgården, en härlig uteplats, mysiga stengångar eller en dekorativ stenmur i granit. Med välplanerad stenläggning kan du skapa sektioner i trädgården vilket gör att den kan utnyttjas på bästa sätt. Kanske vill du ha ett utekök på en plats och en grönskade rabatt på en annan plats. Vi hittar lösningen!

  En enkel stenmur eller totalentreprenad?

  Behöver du hjälp med ett enklare stenarbete eller ett mer omfattande trädgårdsprojekt? Inga projekt är för stora eller för små för oss! Vi hjälper företag, BRF:er, fastighetsägare och privatpersoner med alla typer av uppdrag som har med trädgård och stenläggning att göra, både nybyggnad och renovering. Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi vid komplexa uppdrag. Vi hjälper dig även med bygglovsprocessen om du önskar.

  Vårt breda tjänsteutbud

  Vi arbetar med ett brett utbud av material, exempelvis betong, trä, lecablock och natursten. Vi hjälper dig gärna att hitta det material som passar ditt behov bäst. Våra tjänster inkluderar:

  • Markentreprenad
  • Stensättning
  • Stenmur och stödmur
  • Stentrappa
  • Övriga murningsarbeten
  • Bygga utekök och andra uteplatser

  Kundnära byggfirma i Sörmland

  Vi är stolta över att kunna erbjuda fantastisk service till kunder över hela Sörmland. Vi är verksamma i Strängnäs, Mariefred, Åkers Styckebruk, Eskilstuna, Nyköping, Oxelösund, Gnesta, Vagnhärad, Trosa, Flen, Malmköping och Katrineholm. Vi arbetar nära våra kunder för att garantera den bästa servicen. När du väljer oss som din byggpartner kan du räkna med trevligt bemötande, noggrannhet samt kvalitets- och säkerhetstänk. Vi håller avtalad tidsplan och kommunicerar med samtliga inblandade aktörer för en smidig byggprocess.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-580 97 427
   Mail: offert@bygga-mur.se

   Vanliga frågor Att bygga mur är inte alltid så lätt som man kan tro och det är vanligt att ha en hel del funderingar. Här nedan har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna!

   Kan man bygga en mur på egen hand?

   Det finns inga regler eller lagar som säger att du inte får bygga din mur själv, men det är en svår uppgift som kräver kunskap. Stödmurar är vanligtvis svårare. Du måste även se till att du utför dräneringen korrekt. Om kringliggande mark har dåliga dräneringsegenskaper behöver du till exempelvis se till att montera en dräneringsledning. Det är mycket att tänka på och därför rekommenderar vi att du anlitar ett professionellt företag istället!

   Vad kostar en offert?

   Vi vill att du ska välja oss för att vi vet att vi kan bistå med rätt kompetens och ett ordentligt resultat. Därför är alla våra offerter helt kostnadsfria och vi erbjuder även kostnadsfria hembesök. Det är viktigt att du känner dig trygg med byggfirman och inte att du väljer för att du redan behövt bekosta en offert.

   Vilka områden byggarbetar ni inom?

   Vi erbjuder vår hjälp till kunder inom hela Stor-Stockholm. Det betyder att du kan vända dig till oss oavsett om du bor i Norrtälje, innerstan, Söderort eller Kungsängen. Vi kan hjälpa kunder i hela Stockholm med omnejd och kan även ta oss ut till de orter som ligger mer avlägset, t.ex. Färingsö. Genom att erbjuda ett så brett geografiskt område som möjligt kan vi hjälpa fler personer!

   ROT-avdrag för din mur - är det möjligt?

   Många villaägare ställer sig idag frågan om det går att använda ROT-avdraget när man ska bygga en mur. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger 30 % reducering på den totala arbetskostnaden. Tyvärr kan man i dagsläget inte nyttja ROT-avdraget när man vill bygga en mur. Det finns dock enstaka undantag, t.ex. om din mur ska återställas efter att du har utfört en dränering eller om muren tillhör husets egna konstruktion.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-580 97 427
    Mail: offert@bygga-mur.se

    Offert? Klicka här