Murbyggare i Roslagen

Vill du bygga en stenmur eller stödmur i trädgården? Då har du kommit rätt. Våra ledord är kvalitet, säkerhet, noggrannhet och kvalitet när vi utför uppdrag åt kunder.

Bygga Sten- & Stödmur

Vi har mångårig erfarenhet av att bygga murar som förhöjer varje hem och trädgård.

Platt- & Stenläggning

Hör av dig till oss för ett kostnadsfritt prisförslag!

Tomt- & Trädgårdsanläggning

Berätta för oss om dina önskemål så tar vi fram en unik lösning för din tomt.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Trädgård, Stenläggning & Murning i Roslagen Kontakta oss idag för att diskutera ditt murprojekt. Hos oss får du alltid personlig service och en gratis offert. Välkommen!

  Anlita oss för arbeten i Roslagen

  Vi utför uppdrag i hela hela Roslagen, till exempel i Hallstavik, Öregrund, Grisslehamn, Östhammar, Knutby, Edsbro, Bergshamra, Väddö, Vätö, Yxlan, Rådmansö, Gräddö, Blidö, Rimbo och Skebobruk.

  Utnyttja trädgården bättre med en stenmur

  Det finns många skäl till att bygga en mur i trädgården. Dels är det estetiskt vackert, framför allt om du väljer en snygg natursten. Muren är även funktionell och kan stötta upp rabatter, jämna ut nivåskillnader samt skapa spännande dynamik i trädgården. Vi bygger även stentrappor och stengångar om du önskar.

  Totalentreprenad för din trädgård

  Vi är ett gäng erfarna och skickliga murare som hjälper dig med allt från mindre murarbeten till omfattande trädgårdsanläggningar. Vid större byggprojekt kan du anlita oss som totalentreprenör där vi tar hand om alla steg i byggprocessen. Vi har ett brett kontaktnät med skickliga hantverkare. Vi hjälper dig från start till mål, oavsett om det är en nybyggnation eller en renovering.

  Säkra och hållbara murbyggen

  Under våra många år i branschen har vi utfört lyckade murarbeten åt privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsägare. Våra kunder kan känna sig trygga när de anlitar oss. Vi prioriterar säkerheten och ser till att murarbetet får en lång livslängd.

  Få ett gratis kostnadsförslag

  Vi skapar estetiskt tilltalande stenmurar och andra trädgårdsarbeten där kvaliteten är i fokus.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-580 97 427
   Mail: offert@bygga-mur.se

   Vanliga frågor Att bygga mur är inte alltid så lätt som man kan tro och det är vanligt att ha en hel del funderingar. Här nedan har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna!

   Kan man bygga en mur på egen hand?

   Det finns inga regler eller lagar som säger att du inte får bygga din mur själv, men det är en svår uppgift som kräver kunskap. Stödmurar är vanligtvis svårare. Du måste även se till att du utför dräneringen korrekt. Om kringliggande mark har dåliga dräneringsegenskaper behöver du till exempelvis se till att montera en dräneringsledning. Det är mycket att tänka på och därför rekommenderar vi att du anlitar ett professionellt företag istället!

   Vad kostar en offert?

   Vi vill att du ska välja oss för att vi vet att vi kan bistå med rätt kompetens och ett ordentligt resultat. Därför är alla våra offerter helt kostnadsfria och vi erbjuder även kostnadsfria hembesök. Det är viktigt att du känner dig trygg med byggfirman och inte att du väljer för att du redan behövt bekosta en offert.

   Vilka områden byggarbetar ni inom?

   Vi erbjuder vår hjälp till kunder inom hela Stor-Stockholm. Det betyder att du kan vända dig till oss oavsett om du bor i Norrtälje, innerstan, Söderort eller Kungsängen. Vi kan hjälpa kunder i hela Stockholm med omnejd och kan även ta oss ut till de orter som ligger mer avlägset, t.ex. Färingsö. Genom att erbjuda ett så brett geografiskt område som möjligt kan vi hjälpa fler personer!

   ROT-avdrag för din mur - är det möjligt?

   Många villaägare ställer sig idag frågan om det går att använda ROT-avdraget när man ska bygga en mur. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger 30 % reducering på den totala arbetskostnaden. Tyvärr kan man i dagsläget inte nyttja ROT-avdraget när man vill bygga en mur. Det finns dock enstaka undantag, t.ex. om din mur ska återställas efter att du har utfört en dränering eller om muren tillhör husets egna konstruktion.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-580 97 427
    Mail: offert@bygga-mur.se

    Offert? Klicka här