Murbyggare i Östergötland

Vill du bygga en stenmur, en stentrappa eller något annat i trädgården? Hör av dig till oss! Välkommen till Murbyggarna i Östergötland!

Bygga Sten- & Stödmur

i är experter på murarbete och trädgårdsanläggning.

Stenläggning

Vi utför både stora och små uppdrag åt privatpersoner, företag, fastighetsägare, kommun och bostadsrättsföreningar.

Trädgårdsanläggning

Vårt lojala och drivna team är redo att hjälpa dig att förnya trädgården.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Din lokala murbyggare i Östergötland Vi hjälper privatkunder, företagskunder, BRF:er och fastighetsägare att förnya och förbättra trädgården och uteplatsen.

  Vi bygger murar i Östergötland

  Vi är redo att bygga stenmurar och anlägga trädgårdar i hela Östergötland. Vi är verksamma i orter som Norrköping, Finspång, Linköping, Valdemarsvik, Åtvidaberg, Linköping, Ljungsbro, Motala, Vadstena, Mjölby, Ödeshög, Boxholm, Kisa och Tranås. Är ditt område inte med på listan? Hör av dig så hittar vi en lösning!

  Hur ser din idé ut?

  Berätta för oss om dina önskemål så tar vi fram en skräddarsydd lösning. Vi kan hjälpa dig med det mesta som har med murar, stenläggning och trädgårdsanläggning att göra. Vi bygger stödmurar, stenmurar, dekorativa murar, trappor, gångar, utekök och andra uteplatser. Vi anpassar varje projekt efter dina behov och önskemål.

  Välj rätt material för murbygget

  En mur kan ha fler olika funktioner. Den kan bland annat vara ett kosmetiskt inslag i trädgården, skydda mot insyn eller stötta upp rabatter. Det finns många material att använda beroende på dian preferenser samt vad muren ska användas till. Många kunder väljer att bygga en stenmur i natursten som är ett vackert och hållbart material. Det finns olika sorters naturstenar och våra trevliga och erfarna murare hjälper dig gärna att välja rätt natursten för ditt murbygge. Vi bygger även murar i betong, lecablock, tegel och andra material.

  Professionalitet i varje steg i byggprocessen

  Vår byggfirma har många års erfarenhet av murarbeten. Vi gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd. Du kan anlita oss som totalentreprenör vid stora och omfattande nybyggen och renoveringar. Då sköter vi alla moment i byggprocessen, inklusive design, markarbete och färdigställande. Vi har ett stort kontaktnät med skickliga hantverkare och pålitliga leverantörer som ger tillgång till de bästa materialen. Tillsammans förverkligar vi dina trädgårdsdrömmar!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-580 97 427
   Mail: offert@bygga-mur.se

   Vanliga frågor Att bygga mur är inte alltid så lätt som man kan tro och det är vanligt att ha en hel del funderingar. Här nedan har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna!

   Kan man bygga en mur på egen hand?

   Det finns inga regler eller lagar som säger att du inte får bygga din mur själv, men det är en svår uppgift som kräver kunskap. Stödmurar är vanligtvis svårare. Du måste även se till att du utför dräneringen korrekt. Om kringliggande mark har dåliga dräneringsegenskaper behöver du till exempelvis se till att montera en dräneringsledning. Det är mycket att tänka på och därför rekommenderar vi att du anlitar ett professionellt företag istället!

   Vad kostar en offert?

   Vi vill att du ska välja oss för att vi vet att vi kan bistå med rätt kompetens och ett ordentligt resultat. Därför är alla våra offerter helt kostnadsfria och vi erbjuder även kostnadsfria hembesök. Det är viktigt att du känner dig trygg med byggfirman och inte att du väljer för att du redan behövt bekosta en offert.

   Vilka områden byggarbetar ni inom?

   Vi erbjuder vår hjälp till kunder inom hela Stor-Stockholm. Det betyder att du kan vända dig till oss oavsett om du bor i Norrtälje, innerstan, Söderort eller Kungsängen. Vi kan hjälpa kunder i hela Stockholm med omnejd och kan även ta oss ut till de orter som ligger mer avlägset, t.ex. Färingsö. Genom att erbjuda ett så brett geografiskt område som möjligt kan vi hjälpa fler personer!

   ROT-avdrag för din mur - är det möjligt?

   Många villaägare ställer sig idag frågan om det går att använda ROT-avdraget när man ska bygga en mur. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger 30 % reducering på den totala arbetskostnaden. Tyvärr kan man i dagsläget inte nyttja ROT-avdraget när man vill bygga en mur. Det finns dock enstaka undantag, t.ex. om din mur ska återställas efter att du har utfört en dränering eller om muren tillhör husets egna konstruktion.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-580 97 427
    Mail: offert@bygga-mur.se

    Offert? Klicka här