Murbyggare i Örebro

Välkommen till den bästa murbyggaren i Örebro och Närke! Med noggrannhet i kombination med vår expertis och passion för murarbete, skapar vi dekorativa och funktionella murbyggen som förhöjer din trädgård.

Bygga Sten- & Stödmur

Boka en kostnadsfri konsultation med våra hjälpsamma och erfarna trädgårdspecialister och murbyggare.

Stenläggning

Vi utför både stora och små uppdrag åt privatpersoner, företag, fastighetsägare, kommun och BRF.

Trädgårdsanläggning

Behöver din trädgård en uppfräschning eller önskar du att du kunde utnyttja tomtytan bättre?

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Murning i Örebro & Närke Vi anpassar varje projekt efter dina behov och önskemål. Tillsammans förverkligar vi dina trädgårdsdrömmar!

  Våra byggtjänster inom murning

  Vårt skickliga team kan samordna ditt byggprojekt från början till slut. Vi hjälper dig med design, planering och bygglovsansökan såväl som markberedning och slutförande. Vid större uppdrag, nybyggnation såväl som renovering, kan du anlita oss som totalentreprenör där vi ansvarar för alla moment. Du kan även anlita oss för specifika tjänster, exempelvis:

  • Bygga stenmur
  • Bygga stödmur
  • Bygga stentrappa
  • Anlägga stengång runt huset
  • Plattläggning
  • Markarbete
  • Dela upp tomten i sektioner
  • Bygga utekök
  • Bygga uteplats
  • Anlägga trädgård

  Vi hjälper dig att välja rätt material

  Det är alltid viktigt att anlita en seriös och behörig byggfirma när du vill bygga en stenmur eller uteplats. Vi garanterar att arbetet utförs med högsta kvalitet- och säkerhetstänk. Vi bygger murar med precision och tummar aldrig på kvaliteten. Vi tillgodoser alla kunders preferenser och behov. Vi jobbar med många olika material, exempelvis natursten, betongblock och tegel. Vill du ha hjälp att hitta det material som passar dina preferenser och din trädgård bäst? Hör av dig till oss!

  Vi bygger stenmurar i Örebro och Närke

  Vi anlitas av bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag och privatpersoner i hela regionen. Vi är bland annat verksamma i Örebro, Kumla, Ånsta, Almby, Ökna, Förlunda, Hovsta, Glanshammar, Mosås, Marieberg, Dala, Mellringe, Vintrosa, Garphyttan, Adolfsberg, Sörby, Brickebacken och Gryt. Vi ser fram emot att förverkliga dina trädgårdsdrömmar!

  Alltid skräddarsydda lösningar & en gratis offert

  Är det dags att ta tag i trädgården till nästa nivå? Kontakta oss idag så sätter vi igång! Hos oss kan du räkna med gott bemötande från början till slut. Dessutom får du alltid ett kostnadsfritt prisförslag. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-580 97 427
   Mail: offert@bygga-mur.se

   Vanliga frågor Att bygga mur är inte alltid så lätt som man kan tro och det är vanligt att ha en hel del funderingar. Här nedan har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna!

   Kan man bygga en mur på egen hand?

   Det finns inga regler eller lagar som säger att du inte får bygga din mur själv, men det är en svår uppgift som kräver kunskap. Stödmurar är vanligtvis svårare. Du måste även se till att du utför dräneringen korrekt. Om kringliggande mark har dåliga dräneringsegenskaper behöver du till exempelvis se till att montera en dräneringsledning. Det är mycket att tänka på och därför rekommenderar vi att du anlitar ett professionellt företag istället!

   Vad kostar en offert?

   Vi vill att du ska välja oss för att vi vet att vi kan bistå med rätt kompetens och ett ordentligt resultat. Därför är alla våra offerter helt kostnadsfria och vi erbjuder även kostnadsfria hembesök. Det är viktigt att du känner dig trygg med byggfirman och inte att du väljer för att du redan behövt bekosta en offert.

   Vilka områden byggarbetar ni inom?

   Vi erbjuder vår hjälp till kunder inom hela Stor-Stockholm. Det betyder att du kan vända dig till oss oavsett om du bor i Norrtälje, innerstan, Söderort eller Kungsängen. Vi kan hjälpa kunder i hela Stockholm med omnejd och kan även ta oss ut till de orter som ligger mer avlägset, t.ex. Färingsö. Genom att erbjuda ett så brett geografiskt område som möjligt kan vi hjälpa fler personer!

   ROT-avdrag för din mur - är det möjligt?

   Många villaägare ställer sig idag frågan om det går att använda ROT-avdraget när man ska bygga en mur. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger 30 % reducering på den totala arbetskostnaden. Tyvärr kan man i dagsläget inte nyttja ROT-avdraget när man vill bygga en mur. Det finns dock enstaka undantag, t.ex. om din mur ska återställas efter att du har utfört en dränering eller om muren tillhör husets egna konstruktion.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-580 97 427
    Mail: offert@bygga-mur.se

    Offert? Klicka här