Murbyggare i Jönköping & Småland

Vill du bygga en stenmur eller få professionell hjälp med trädgårdsanläggning i Småland? Då har du kommit rätt.

Bygga Sten- & Stödmur

Vi är ett gäng erfarna murbyggare som utför en rad olika trädgårdstjänster åt privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsägare.

Stenläggning

Vi garanterar noggrannhet, punktlighet och säkerhet för både stora och små arbete.

Trädgårdsanläggning

Kontakta oss för en fri offert!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Lokala Murbyggare runtom Jönköping & Småland Är det dags att ta tag i trädgården till nästa nivå? Kontakta oss idag så sätter vi igång!

  Smålands bästa murbyggare

  Vår byggfirma är verksamma över hela Småland. Vi utför ofta uppdrag i orter som Jönköping, Växjö, Kalmar, Västervik, Värnamo, Oskarshamn, Nässjö, Ljungby, Tranås, Vetlanda, Nybro Älmhult, Eksjö Gislaved, Alvesta, Bankeryd, Vimmerby, Lindsdal, Hultsfred och Sävsjö.

  Vi bygger en mur enligt dina önskemål

  Är du redo att börja planera ditt drömprojekt? Berätta för oss om hur du vill att din mur, trappa, gång eller trädgård ska se ut. Vi återkommer snabbt med en skräddarsydd lösning och kostnadsfri offert!

  Få en skräddarsydd helhetslösning

  Att anlita vår byggfirma är smidigt. Vi erbjuder alltid heltäckande lösningar som skräddarsys utifrån dina önskemål och trädgårdens unika förutsättningar. Vi hjälper dig med stora och små uppdrag. Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi sköter alla moment i byggprocessen. Vi har ett brett kontaktnät med pålitliga och behöriga underleverantörer och hantverkare. Tillsammans ser vi till att du får det murarbete du önskar på bästa sätt.

  Välj en kvalitetsmedveten och kompetent byggentreprenör

  Murarbete kräver skicklighet och precision såväl som rätt kunskap och maskiner. Vi har mångårig erfarenhet av murbyggen och garanterar att ditt byggprojekt utförs på bästa sätt. Säkerhet är A och O för oss och vi lämnar inget åt slumpen. Oavsett om du anlitar oss för att bygga en stödmur eller en stentrappa så använder vi kvalitetsmaterial och bygger varje detalj med största noggrannhet. Du kan även lita på att vi håller avtalad tid- och budgetram. Vi håller vad vi lovar och gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-580 97 427
   Mail: offert@bygga-mur.se

   Vanliga frågor Att bygga mur är inte alltid så lätt som man kan tro och det är vanligt att ha en hel del funderingar. Här nedan har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna!

   Kan man bygga en mur på egen hand?

   Det finns inga regler eller lagar som säger att du inte får bygga din mur själv, men det är en svår uppgift som kräver kunskap. Stödmurar är vanligtvis svårare. Du måste även se till att du utför dräneringen korrekt. Om kringliggande mark har dåliga dräneringsegenskaper behöver du till exempelvis se till att montera en dräneringsledning. Det är mycket att tänka på och därför rekommenderar vi att du anlitar ett professionellt företag istället!

   Vad kostar en offert?

   Vi vill att du ska välja oss för att vi vet att vi kan bistå med rätt kompetens och ett ordentligt resultat. Därför är alla våra offerter helt kostnadsfria och vi erbjuder även kostnadsfria hembesök. Det är viktigt att du känner dig trygg med byggfirman och inte att du väljer för att du redan behövt bekosta en offert.

   Vilka områden byggarbetar ni inom?

   Vi erbjuder vår hjälp till kunder inom hela Stor-Stockholm. Det betyder att du kan vända dig till oss oavsett om du bor i Norrtälje, innerstan, Söderort eller Kungsängen. Vi kan hjälpa kunder i hela Stockholm med omnejd och kan även ta oss ut till de orter som ligger mer avlägset, t.ex. Färingsö. Genom att erbjuda ett så brett geografiskt område som möjligt kan vi hjälpa fler personer!

   ROT-avdrag för din mur - är det möjligt?

   Många villaägare ställer sig idag frågan om det går att använda ROT-avdraget när man ska bygga en mur. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger 30 % reducering på den totala arbetskostnaden. Tyvärr kan man i dagsläget inte nyttja ROT-avdraget när man vill bygga en mur. Det finns dock enstaka undantag, t.ex. om din mur ska återställas efter att du har utfört en dränering eller om muren tillhör husets egna konstruktion.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-580 97 427
    Mail: offert@bygga-mur.se

    Offert? Klicka här