Murbyggare i Göteborg & Västergötland

Våra hjälpsamma och trevliga murbyggare från Göteborg ser fram emot att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för din trädgård.

Trädgårdsanläggning

Behöver du stötta upp rabatten, minska insynen eller skapa en mer sammanhängande trädgård?

Bygga Sten- & Stödmur

Då bör du överväga att bygga en stenmur. En mur har många olika funktioner.

Lägga Sten & Plattor

Vi kan även hjälpa er med stenläggning eller renovera innergård!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Anlägga Mur i Göteborg & Västergötland Vi är en erfaren och certifierad byggfirma som kan hjälpa dig att skapa din drömträdgård. Vi bygger stödmurar, stenmurar, stentrappor och olika sorters uterum.

  Murarbete som förvandlar din trädgård

  Boka gärna ett personligt möte där vi kan diskutera dina önskemål och trädgårdens förutsättningar. Vi delar med oss av våra bästa tips och hjälper dig även att välja material. Vi jobbar med många olika sorters material, exempelvis natursten, betongblock, tegel och lecablock.

  Varför bygga en mur?

  En mur har många olika funktioner, bland annat:

  • Minska insynen
  • Rama in trädgården och skapa en mer sammanhängande känsla
  • Skapa nivåskillnader
  • Skapa olika sektioner
  • Stötta upp rabatter
  • Göra det möjligt att använda mer yta på tomten
  • Dekorativt

  Vi bygger murare i hela Västra Götaland

  Vi bygger murar åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Västra Götaland. Vår verksamhetsområde inkluderar Göteborg, Herrljunga, Svenljunga & Sexdrega, Ulricehamn, Bollebygd, Tranemo, Kinna, Borås, Mölndal Kungsbacka, Partille, Landvetter, Kungälv, Jörlanda, Torslanda, Västra Frölunda, Grimmered, Hovås, Askim, Mölnlycke, Pixbo, Lerum, Floda, Stenungsund, Bohuslän, Orust, Tjörn, Hisingen, Angered, Gunnilse, Björsared och Lärjedalen.

  Anlita alltid en erfaren murbyggare

  Murning och stenläggning kan verka enkelt, men det är ytterst viktigt att arbetet utförs med precision. Under våra många år i byggbranschen har vi byggt upp den kompetens och erfarenhet som krävs för att bygga hållbara, vackra och säkra murarbeten. Vi prioriterar säkerhet, noggrannhet, kvalitet och punktlighet. Vi har ett brett kontaktnät med skickliga hantverkare. Tillsammans kan vi ta oss an även de mest komplexa uppdragen. När du anlitar oss som totalentreprenör sköter vi allt som har med byggprojektet att göra, från planering till slutförande.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-580 97 427
   Mail: offert@bygga-mur.se

   Vanliga frågor Att bygga mur är inte alltid så lätt som man kan tro och det är vanligt att ha en hel del funderingar. Här nedan har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna!

   Kan man bygga en mur på egen hand?

   Det finns inga regler eller lagar som säger att du inte får bygga din mur själv, men det är en svår uppgift som kräver kunskap. Stödmurar är vanligtvis svårare. Du måste även se till att du utför dräneringen korrekt. Om kringliggande mark har dåliga dräneringsegenskaper behöver du till exempelvis se till att montera en dräneringsledning. Det är mycket att tänka på och därför rekommenderar vi att du anlitar ett professionellt företag istället!

   Vad kostar en offert?

   Vi vill att du ska välja oss för att vi vet att vi kan bistå med rätt kompetens och ett ordentligt resultat. Därför är alla våra offerter helt kostnadsfria och vi erbjuder även kostnadsfria hembesök. Det är viktigt att du känner dig trygg med byggfirman och inte att du väljer för att du redan behövt bekosta en offert.

   Vilka områden byggarbetar ni inom?

   Vi erbjuder vår hjälp till kunder inom hela Stor-Stockholm. Det betyder att du kan vända dig till oss oavsett om du bor i Norrtälje, innerstan, Söderort eller Kungsängen. Vi kan hjälpa kunder i hela Stockholm med omnejd och kan även ta oss ut till de orter som ligger mer avlägset, t.ex. Färingsö. Genom att erbjuda ett så brett geografiskt område som möjligt kan vi hjälpa fler personer!

   ROT-avdrag för din mur - är det möjligt?

   Många villaägare ställer sig idag frågan om det går att använda ROT-avdraget när man ska bygga en mur. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger 30 % reducering på den totala arbetskostnaden. Tyvärr kan man i dagsläget inte nyttja ROT-avdraget när man vill bygga en mur. Det finns dock enstaka undantag, t.ex. om din mur ska återställas efter att du har utfört en dränering eller om muren tillhör husets egna konstruktion.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-580 97 427
    Mail: offert@bygga-mur.se

    Offert? Klicka här