Murbyggare i Dalarna

Drömmer du om en trädgård där du kan odla vackra blommor, njuta av morgonkaffet på en mysig plats eller helt enkelt använda mer yta än vad du gör idag? Då ska du höra av dig till oss!

Bygga Sten- & Stödmur

Vi bygger stenmurar, stödmurar, trappor, gångar och uteplatser.

Stenläggning

Berätta för oss om vad du behöver hjälp med så återkommer vi med ett skräddarsytt lösningsförslag och en fri offert!

Trädgårdsanläggning

Vi är ett gäng kunniga och professionella murbyggare och trädgårdsspecialister som ser fram emot att förbättra din trädgård.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Kundnära Murningsfirma i Dalarna Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt prisförslag!

  Pålitliga murbyggare med mångårig erfarenhet

  Vi har varit verksamma i byggbranschen i många år. Vi har hjälpt hundratals nöjda kunder att bygga murar och anlägga trädgård. Vi är lyhörda för våra kunders behov och önskemål. När du anlitar oss kan du räkna med noggrannhet, punktlighet och säkerhet. Vi håller oss till den avtalade tidsplanen och budgeten. Du som kund kan känna dig trygg från början till slut. Vid större byggprojekt kan du anlita oss som totalentreprenör där vi sköter alla steg i byggprocessen.

  Din lokala murbyggare i Dalarna

  Vi bygger murar åt alla kundgrupper, inklusive fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatkunder. Vi är verksamma i Dalarna och anlitas för uppdrag i orter som Borlänge, Mora, Falun, Avesta, Hedemora, Ludvika, Leksand, Rättvik, Säter och Sälen.

  Kontakta oss för en offert

  Vill du veta vad det kostar att bygga en stenmur eller någon annan form av stensättning på tomten? Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt prisförslag!

  Vi skapar din perfekta trädgård

  Du kan anlita oss för nybyggnad såväl som renovering. Vi tar oss an stora och små projekt, oavsett om du drömmer om ett härligt utekök eller sektioner i din rabatt. Med praktiska och vackra murar kan du skapa nivåskillnader, rama in trädgården, minska insynen och skapa mer användbar tomtyta. Vi har expertisen att förverkliga din dröm. Självklart kan vi även hjälpa dig med bygglov och andra nödvändiga tillstånd.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-580 97 427
   Mail: offert@bygga-mur.se

   Vanliga frågor Att bygga mur är inte alltid så lätt som man kan tro och det är vanligt att ha en hel del funderingar. Här nedan har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna!

   Kan man bygga en mur på egen hand?

   Det finns inga regler eller lagar som säger att du inte får bygga din mur själv, men det är en svår uppgift som kräver kunskap. Stödmurar är vanligtvis svårare. Du måste även se till att du utför dräneringen korrekt. Om kringliggande mark har dåliga dräneringsegenskaper behöver du till exempelvis se till att montera en dräneringsledning. Det är mycket att tänka på och därför rekommenderar vi att du anlitar ett professionellt företag istället!

   Vad kostar en offert?

   Vi vill att du ska välja oss för att vi vet att vi kan bistå med rätt kompetens och ett ordentligt resultat. Därför är alla våra offerter helt kostnadsfria och vi erbjuder även kostnadsfria hembesök. Det är viktigt att du känner dig trygg med byggfirman och inte att du väljer för att du redan behövt bekosta en offert.

   Vilka områden byggarbetar ni inom?

   Vi erbjuder vår hjälp till kunder inom hela Stor-Stockholm. Det betyder att du kan vända dig till oss oavsett om du bor i Norrtälje, innerstan, Söderort eller Kungsängen. Vi kan hjälpa kunder i hela Stockholm med omnejd och kan även ta oss ut till de orter som ligger mer avlägset, t.ex. Färingsö. Genom att erbjuda ett så brett geografiskt område som möjligt kan vi hjälpa fler personer!

   ROT-avdrag för din mur - är det möjligt?

   Många villaägare ställer sig idag frågan om det går att använda ROT-avdraget när man ska bygga en mur. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger 30 % reducering på den totala arbetskostnaden. Tyvärr kan man i dagsläget inte nyttja ROT-avdraget när man vill bygga en mur. Det finns dock enstaka undantag, t.ex. om din mur ska återställas efter att du har utfört en dränering eller om muren tillhör husets egna konstruktion.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-580 97 427
    Mail: offert@bygga-mur.se

    Offert? Klicka här